Malatya Düğün Fotoğrafçılığı
Bir düğünden geriye kalan tek şey anılar dolusu fotoğraflardır. Düğün ve düğün fotoğrafı birbirinden ayrılmayacak iki kavramdır bence. Düğününü yapıp fotoğraf çektirmeyen çift olmadığını düşünüyorum.

Malatya Düğün Fotoğrafçılığı

Bir düğünden geriye kalan tek şey anılar dolusu fotoğraflardır. Düğün ve düğün fotoğrafı birbirinden ayrılmayacak iki kavramdır bence. Düğününü yapıp fotoğraf çektirmeyen çift olmadığını düşünüyorum.

 UĞUR KARAMAN İLE DÜĞÜN FOTOĞRAFÇILIĞI SOHBETİ.

Uğur Karaman Kimdir?

1985 Malatya doğumlu evli ve bir çocuk babasıyım. Küçük yaşta  fotoğrafçılık sektöründe çalışmaya başladım. Bir çok yerli ve yabancı fotoğraf sanatçılarının eğitimlerine katıldım. Her zaman bilgilerimin üzerine bir şeyler koyarak, çiftlerimin mutluluklarına ortak olmaya devam ediyorum. Malatya’da Love Story villa stüdyo olarak hizmet vermeye devam ediyoruz.

Düğün Fotoğrafının Önemi.
Bir düğünden geriye kalan tek şey anılar dolusu fotoğraflardır. Düğün ve düğün fotoğrafı birbirinden ayrılmayacak iki kavramdır bence. Düğününü yapıp fotoğraf çektirmeyen çift olmadığını düşünüyorum fotoğraflar yaşanmışlıklarımızı ve en güzel anılarımızı  aradan geçen zamana aldırmaksızın bizlere tekrar yaşatır. Bu sayede fotoğrafın evlilik için önemli bir unsur olduğunun  artık herkes farkında. Fotoğrafın teferruattan öte bir mecburiyet olduğunu değerinin ileri ki zamanlarda daha iyi anlaşılacağını belirtmek isterim.

Çekim Mekanları.
Çekim mekanlarına çiftlerimle beraber karar veriyorum bir yol güzergahı belirliyoruz o doğrultuda çekimlerimizi yapıyoruz. Her mevsimin ayrı bir tadı oluyor buna göre mekanlarımız değişiyor ayrıca Malatya da mekan sıkıntımız var. Bu sıkıntıları aşmak için kendi konseptlerimizi oluşturduk ve böylece bölgede ilk olarak LOVE STORY  villa stüdyomuzu hazırladık. Hem içini hem bahçesini dekore ettik. Sektörümüz her yıl yenilik istiyor biz de bu yeniliklere öncü olmaya devam edeceğiz. Kazancımızın büyük bir bölümünü daha güzel bir fotoğraflar çekebilmek için konsept ve ekipmanlara  ayırıyoruz. Çiftlerimiz için elimizden gelenin  en iyisini yapmaya çalışıyoruz .

Çiftlere Öneriler.
Randevu almakta geç kalmayın. Bir yıl önce bile bize ulaşıp çekim için anlaşan çiftlerimiz oluyor. Düğün yapacak çiftlere tavsiyemiz düğün gününden minimum 5 ay önce fotoğraf sanatçıları ile görüşmeye başlamaları ve çalışmalarını yakından görüp en kısa zamanda karar vermeleri. Kararınızı verdikten sonra fotoğrafçınızla karşılıklı bir kahve için ona isteklerinizi iletin fotoğrafçınızın sizi tanımasını sağlayın romantik ,eğlenceli ,duygusal hangi tarzda çekim istediğinizi öğrenmesi lazım. Kesinlikle bu en özel gününüzün fotoğraflanmasını düğün öncesi veya düğün sonrasına bırakın düğün günü zamanınız kısıtlı,  bizim ise yapacağımız çok fazla şey var bir de işin içine aksaklıklar girip de randevuya gecikirseniz sıkıntı iyice büyüyor  düğün günü stres, evde ki misafirler , düğüne geç mi kaldık, organizasyon yapıldı mı , susmayan telefonlar vs ....
Bu faktörler fotoğraf çekimlerini  çok etkiliyor çünkü kendinizi  fotoğrafa veremiyorsunuz bunları da geçelim zamanınız kısıtlı diye fazla mekan gezemiyoruz düğününüz gün batımından önce başladığı için gün batımlarını alamıyoruz ki bu günün fotoğraf açısından  en güzel saatleri bu yüzden kesinlikle düğün gününe fotoğraf çekimlerinizi bırakmayın saç ve makyajda benim tavsiyem açık saç tercih etmeniz tabiki sadece bir öneri makyaj anlamında da natürel sade bir makyaj dış mekanla çok güzel uyum sağlıyor. Fotoğrafçınızı seçerken iyi araştırın.  İyi fotoğraf, an’larda yaşanan heyecanları ve duyguları anlatabilmeli düğün fotoğrafçılığı temel olarak bireysel yeteneklere dayalı bir meslektir.
Seçici bir sezgiye, hızlı karar verme ve gerçekleştirme yetisine, estetik bakış açısı ve durum değerlendirme gibi bir takım yeteneklere, güzel sanatların temel ögeleri olan kompozisyon, ışık ve renk bilgisine, insan ilişkilerinde başarılı olma becerisine sahip olmayı gerektirir.


Malatya Love Story 0422 211 88 88 -  0544 471 40 44

 

Malatya Düğün Fotoğrafçıları

PAYLAŞ: