Malatya'da Börek Nerede Yenir ?
Sabah kahvaltılarının vazgeçilmez lezzeti olan su böreği, peynirli, kıymalı ve kır pidesini Malatya'da nerede hangi mekanlarda yenir?

Malatya'da Börek Nerede Yenir ?

Sabah kahvaltılarının vazgeçilmez lezzeti olan su böreği, peynirli, kıymalı ve kır pidesini Malatya'da nerede hangi mekanlarda yenir?

Günlük hayat koşturmacası içerisinde mesai yapan bir çok insan sabah kahvaltılarını genellikle iş yerlerinde veya ofislerinde pratik bir şekilde gidermeye çalışır. Tabi bazı zamanlarda imkanlar ölçüsünde zengin sabah kahvaltı sofralarıda kurulur ama bu çoğu zaman bu imkanı bulamayabiliriz.

Malatya'da sabahları işe giderken nerede kahvaltı için börek ve pide çeşitlerini alabiliriz bunları sizler için araştırdık.

Eğer Malatyada Sivas Caddesi üzerinde Çöşnük Mahallesi bölgesinde oturyorsanız Merkez PTT karşısında Saraçoğlu Pideye uğrayıp ister orda kahvaltınızı yapabilirsiniz, istersenizde paket yaptırabilirsiniz. İnönü Caddesi devamında Dörtyol civarında SGK Müdürlüğü karşısında bulunan Arzu Ata'dan aynı şekilde pide ve börek çeşitlerini bulabilirsiniz.

Eğer Paşaköşkü veya Fahri Kahyan bölgesinde oturyorsanız, Fahri Kayahan Tecde tarafında girişinde bulunan Levent Börekçilik Börek çeşitlerini bulabilirsiniz, ayrıca By Yüksel Salik Tatlılarında çay ikramları ücretsizdir. Günün hangi saatinde tatlı çeşitleri almaya giderseniz veya canınız tatlı çektiğinde siz tatlı çeşitlerini tadarken By Yüksel Salik Tatlıları firması sizlere ücretsiz olarak su ve çay ikramında bulunuyor, ayrıca evlere ve iş yerlerine ücretsiz tatlı servisi yapmaktadır.

Fahri Kayhandan aşağı doğru geldinizde Samanlı Mahallesi bölgesinde yeni açılmış olan Levent Börek firmasını bulabilirsiniz. Levnet Börek firmasında günün her saati börek çeşitlerini her daim bulabilirsiniz.

Malatya'da bulunan diğer börek ve pide yapan firmalara linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

https://malatyarehberim.com/firmalar/pastaneler-tatlicilar-ve-borekciler

 

 

PAYLAŞ: