Malatya'da Kaş Kontürünü Nerede Yaptırabilirim?
Son dönemlerin en trend makyaj uygulamalardan biri olan ve kaştaki boşlukları doldurarak kusursuz bir görünüme ulaştıran 'Microblading 3D Kıl Tekniği' ve 'Malatya'da Kaş Kontürü yapan yerler' hakkında merak edilen soruları sizin için derledik.

Malatya'da Kaş Kontürünü Nerede Yaptırabilirim?

Son dönemlerin en trend makyaj uygulamalardan biri olan ve kaştaki boşlukları doldurarak kusursuz bir görünüme ulaştıran 'Microblading 3D Kıl Tekniği' ve 'Malatya'da Kaş Kontürü yapan yerler' hakkında merak edilen soruları sizin için derledik.

Microblading 3D Kıl Tekniği nedir? Microblading 3D Kıl Tekniği cilde bir zararı var mıdır? Microblading 3D Kıl Tekniği fiyatı nedir? Kıl tekniği ile kaş doldurma doğal bir görüntü oluşturur mu? sorularının yanıtı yazımızda.

Malatya'da Kaş Kontürünü Nerede Yaptırabilirim?

Malatya'da kuaför ve saç bakımı konusunda alanında uzman olan ve son dönemlerde uygulanmaya başlanılan kıl tekniği ile kaş kontürü konusunda profesyonel eğitim alan ve aldığı eğitimi Malatya'da uygulamaya başlayan Kuaför Murat Örnek Microblading 3D Kıl Tekniği ila başarılı işlere imza atıyor.

Kıl Tekniği konusunda daha detaylı bilgi için; Vilayet Arkası İzzetiye Mah. Atmalı Sok. No:32 veya 0 422 321 24 86 - 0 553 358 12 12 nolu telefon numaralarından randevu alarak daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

https://malatyarehberim.com/kuafor-murat-ornek/15994

Kaş, yüzdeki ifadeyi ve mimikleri ortaya çıkaran bir yapıdır. Kişiye göre değişen renkleri ve seyrekliği gelişen teknoloji sayesinde değiştirebilirsiniz. Özellikle son yıllarda popüler olan ve yüzde doğal bir görünüm oluşturan kaş doldurma teknikleri her şeyden önce kişinin yüzündeki mimiklerini de etkilemeyecektir. Kıl tekniği denilen kaş doldurma yöntemi de işte burada devreye giriyor. Microblading 3D kıl tekniği adı verilen bu yöntem, dövmeden farklı olarak kaş bölgesinin içini boyamak yerine özel microblading kalemi ile kaş bölgenize tek tek çizgiler çizilerek, gerçek kaş görünümü vermesidir. 

Microblading nedir ?
Bu uygulamayı yaptırmaya karar verdiğiniz zaman, yaptırmak istediğiniz kişinin sertifikalarına, lisanslarına ve önceki çalışmalarına bakabilirsiniz. Deneyimli kişiler, sizin sorduğunuz tüm soruları cevaplar ve size bütün işlemi başından sonuna kadar anlatırlar. Microblading yapılacak yerin temiz ve steril olması da çok önemlidir. Microblading işlemi için acele edilmemesi gereklidir ve bir saat gibi bir sürede bitemez. 

Microblading 3D kıl tekniği, seyrek veya dökülen kaşları daha düzgün bir görünüme kavuşturmak için yapılıyor. Kaşların doğal görünümü bozulmadan, ten rengine ve saç rengine uygun bir renk seçilerek uygulanıyor.

Kıl Tekniği
3 yıla kadar kalıcı olduğu söylenen Microblading 3D kıl tekniğinde en önemli detay yüzün ve kaş şeklinin doğallığını bozmadan yapılmasıdır. Uzmanlar, kaşa uygulamayı yapmadan önce mutlaka kalem veya far ile şekillenmesini sağlıyor. Bu, en uzun ve en önemli kısımdır. Bu sayede kaşın doğal bir formda olması sağlanır. Kaş şekli, altı farklı ölçüyle bulunur.

Kaşın şekli belirlendikten sonra anestezik bir kremle uyuşturularak, acısız bir şekilde boş olan kaşlara minik çizikler atılır. Bu yöntemi yaptırmadan önce mutlaka daha önce uygulanan kişilerden bilgi alın. Çünkü yanlış işlem yapıldığında geri dönüşü çok zordur. 

Kıl Tekniği İle Kaş Doldurma
Kaş kontürü uygulamasında hijyen çok önemlidir. Kullanılan aparatların mutlaka tek kullanımlık olmasına dikkat edin. 

İşlemin en iyi tarafı, işlemden hemen sonra kötü bir görüntünün olmamasıdır. Yeni kaşlarınız işlemden çıkar çıkmaz selfie çekilmek için hazır olacaktır. Kaşların iyileşme süresi, kişiden kişiye değişir ama ortalama 25 - 30 gün arasında iyileşecektir. 1 ay sonra kaşlardaki beğenilmeyen ve boş kalan yerler için 40 dakikalık bir düzeltme işlemi yapılacaktır. İşlemden sonra minimum 10 gün makyaj ve günlük hayatınızda kullandığınız cilt bakım ürünlerini o bölgeye uygulamamalısınız.

 

 

PAYLAŞ: