Güçel Elektrik Pano Otomasyon
https://www.malatyarehberim.com/dosya/firma/gucel-elektrik-otomasyon-muhendislik.jpeg
DOĞRULANMIŞ GOLD ÜYE
Bu firma, MalatyaRehberim.com Gold Üyesidir. Sayfadaki bütün bilgiler firma yetkilisi tarafından doldurularak doğrulanmıştır.

Güçel Elektrik Pano Otomasyon

cash, credit card
$$$$
2. Organize Sanayi Bölgesi 2. Cadde İşgem Yeşilyurt / Malatya Malatya TR

Malatya Güçel Elektrik Otomasyon Mühendislik, Malatya Otomasyon, Makina Kontrol Sistemleri, Makine Kurulum Sistemleri, Malatya Pano İmalatı

Güçel Elektrik Pano Otomasyon Hakkında

Malatya Otomasyon Firmaları arasında hizmet veren Güçel Elektrik Otomasyon Mühendislik firmamız 2 .Organize Sanayi Bölgesinde İşgem içerisinde hizmet vermektedir.

Malatya Manika Kurulumu - Makina Arıza Tamiri - Malatya Otomasyon - Malatya Elektrik Plan Proje - Fabrika Elektrik Proje Uygyulamaları - Makina Kurulum Sistemleri - Malatya Makina Kontrol Sistemleri

Güçel Otomasyon olarak firmaların kurulum aşamasında elektrik otomasyon ve mühendislik olarak her türlü elektrik plan proje, makine kurulumu, makine kontrol sistemleri, makina arızası, elektrikli otomatik kontrol sistemleri dallarında hizmet veren firmamız söz konusu sistemler üzerine her türlü destek firmamız tarafından teknik ekibimiz ile sağlanmaktadır. 

Otomasyon sistemleri, endüstri, bilim veya yönetim alanlarında tekrarlayan işlerin insan gücü ile değil, otomatik olarak makinelerle yapılmasını sağlayan sistemlerdir. Kurumsal hayatta otomasyon sistemleri; ofis bilgilerini dijital olarak toplamak, depolamak, aktarmak, değiştirmek ve kullanmak için kullanılan farklı bilgisayar sistemleri ve yazılım türlerini içerir ve verileri yönetmeye yardımcı olur. 

Otomasyon sistemleri verilerin insan müdahalesi olmadan taşınmasına ve işlenmesine olanak tanıdığından manuel hata riskini minimize eder. Otomasyon sistemlerinde insanlar ile iş bölümü yapılmaktadır. Bu sebeple yapılarına göre yarı ve tam otomasyon olmak üzere iki adet otomasyon sistemi bulunur. Yarı otomasyonlar çalışanların daha fazla görev aldığı sistemlerken tam otomasyonlar makinaların daha çok yer aldığı sistemlerdir.

 

Malatya Elektrik Panosu İmalatı ve Pano Dizilimi

Elektriğin binaya/tesise en güvenli ve verimli şekilde dağıtılması için dağıtım ve iletimde kullanılan elemanların bir arada bulunduğu kabin “Elektrik panosu” olarak tanımlanır.

Elektrik panosu, şalt malzemeleri, kablolar gibi elektrik iletimini gerçekleştiren elemanların bir arada yer aldığı donanımdır. Elektrik tesisatında en önemli husus, elektrik enerjisinin güvenli ve verimli bir şekilde dağıtılmasıdır.

Hem insan sağlığı hem de elektronik aletlerin güvenli kullanımı için enerjinin güvenli bir şekilde dağıtılması elzemdir. “Elektrik panosu”yapım aşamasında kaliteli malzemelerin kullanılması ve panonun düzenli olarak bakımlarının yapılması güvenli kullanım açısından çok önemlidir.

“Elektrik panoları” kullanım alanlarına göre değişiklik gösterir.

Ev ve bina gibi yaşam alanlarında kullanılan panolar standart bileşenleri içerir.

Buna karşın iş yeri ya da fabrika gibi çoklu alanlarda daha farklı pano tipleri görmek mümkündür.

Fiziksel olarak panolar sabit ya da çekmeceli olarak ikiye ayrılabilir. Voltaj bakımından alçak, orta ve yüksek gerilim olarak sınıflandırılır.

 

 

Foto Galeri