Anadolu Cam Pazarlama (Isıcam)
https://www.malatyarehberim.com/dosya/firma/anadolu-cam-pazarlama-isicam.jpg
DOĞRULANMIŞ GOLD ÜYE
Bu firma, MalatyaRehberim.com Gold Üyesidir. Sayfadaki bütün bilgiler firma yetkilisi tarafından doldurularak doğrulanmıştır.

Anadolu Cam Pazarlama (Isıcam)

cash, credit card
$$$$
Hoca Ahmet Yesevi Mah. Yemen Sk. No:3 Z-1 Yeşiyurt / Malatya Malatya TR

Malatya Camcı, Camcılar İmalat ve Satışı Sektöründe Faaliyet gösteren Anadolu Cam Pazarlama, toptan ve parekende cam ,dekoratif cam, kumlu cam, buzlu cam, ayna ve ısıcam yetkili üreticisi olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Anadolu Cam Pazarlama (Isıcam) Hakkında

Necmettin Akkurt tarafından 1973 yılında Malatya ve Bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak için açılan Anadolu Cam 44 yıldan beri hizmet vermektedir.

Anadolu Cam faaliyetine perakende sektöründe “Kaliteli Hizmet” sloganıyla yola çıktı. 1990 yılında Trakya Cam Sanayi A.Ş.nin düz cam yetkili satıcısı bayiliğini alarak, cam sektöründe toptan ve perakende satışlarıyla kaliteli hizmet ağını genişletti.

1995 Yılında firmamız şirketleşme sürecine girdi. Tüm Anadolu Cam Pazarlama Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. ünvanı altında faaliyetlerine devam etti. Aynı yıl Hizmet Grupları Sitesinde 2000 Metre Kare alan üzerine üretim tesisi kurdu.

Kurulduğu günden bu güne kaliteli hizmeti ilke edinmiş firmamız, 2004 yılında çift cam üretimine başladı. 2006 yılında Trakya Cam A.Ş. bünyesinde bulunan ISICAM yetkili üreticisi ve Isıcam Yetkili Bayi görevini üstlendi.

Şirketimiz 44 yılın verdiği bilgi, birikim, tecrübe ve bu güne kadar yaptığı tüm projeleri başarı ile zamanında tamamlamış olmanın gururuyla Malatya’ya ve bölgemize öncülük etmektedir.

 

Foto Galeri

Haritada Bakın