Altınçağ Anaokulu
https://www.malatyarehberim.com/dosya/firma/altincag-anaokulu_1673366032_B4TnHq.jpg
DOĞRULANMIŞ GOLD ÜYE
Bu firma, MalatyaRehberim.com Gold Üyesidir. Sayfadaki bütün bilgiler firma yetkilisi tarafından doldurularak doğrulanmıştır.

Altınçağ Anaokulu

cash, credit card
$$$$
Göztepe Mah. Göztepe 1. Cd. No:29, 44050 Battalgazi / Malatya Malatya TR

Malatya Altınçağ Anaokulu, Malatya Kreşler ve Anaokulu alanında faaliyet gösterme olup, okul öncesi eğitim ve öğretimde öğrencilerin gelişmesinde katkı sunan Altınçağ Anaokulu profesyonel ekibi ile hizmetinizde.

Altınçağ Anaokulu Hakkında

NEDEN ALTINÇAĞ ANAOKULU ?

Doğum öncesinden başlayıp yaşam boyu devam eden bir süreçtir.Bu süreçte bireyin olgunlaşmasına ve kişiliğinin oluşmasına paralel olarak ortaya çıkan kritik dönemler vardır. Okul öncesi yada 0-6 yaş olarak tanımlayabileceğimiz bu dönem insan gelişimi açısından çok önemli olarak kabul edilmektedir.Gerek zihinsel gerekse karakter gelişiminin büyük oranda (%70) bu dönemded tamamlandığının bilinmesi, okul öncesi dönemde uygulanacak etkinliklerin ve sunulacak eğitmin önemini artırmaktadır.

 Çocuğun gelişiminin deteklenmesinde aile ile birlikte eğitim kurumları da oldukça etkilidir.

Eğitim kurumları, çocuğun geleceğe hazırlanmasında,çevresini merak eden, araştırmaya açık, kendini rahatlıkla ifade eden, yaşamlarında gerekli olan becerilerin kazanmasını sağlamanın yanı sıra, bilişsel, sosyal-duygusal, dil ve psiko-motor becerilerin gelişimide önemli rol oynamaktadır.

Ekip olarak bu rolün önemini çok iyi biliyor ve 2018-2019 eğitim öğretim yılında Altınçağ Anaokulu ile karşınızdayız. Bu süreçte iyi eğitilmiş; evrensel, ulusal ve yerel değerleri yaşayarak özümsemiş; nezaket ve zerafet değerlerini yaşamsallaştırmış; iç disiplini ile haraket eden; saygı diliyle konuşan Altınçağ bireylerini yetiştirmek  temel hedefimizdir.

Altınçağda her çocuk özeldir, biriciktir. O biricikliğiyle dünyaya katı sunma potansiyeline sahiptir. Bu nedenle çocuğun doğuştan gelen ritmini ve alemdeki biricikliğini koruyarak, altınçağın da O'nu hayata hazırlamak amacımızdır.

HAKKIMIZDA

Malatya'nın ilk ve tek alternatif eğitim veren anaoku'luyuz. Hayatı yaşayarak öğrenen bireyler yetiştirmek ana hedefimizdir. Çocuğa yararı olmayan her yardım çocuğun gelişimini engeller ilkesiyle hareket ediyoruz. Bu anlamda dünya standartlarında uygulanan kindergarten eğitim sistemlerini inceledik. Okulumuzda uygulayacağımız eğitim modelleri; Milli eğitim bakanlığı müfredatına ek olarak, montessori, gems, forest school modellerini sentez olarak uygulayacağız. 

MİSYONUMUZ

Alternatif eğitim metodlarını kullanarak, çocuğa kişiliğinin gelişmesinde özgür bir ortam sağlayıp kendi onuru içerisinde bireyselleşmesi ve sosyalleşmesi.

Altın yıllarını Altınçağda yaşayarak öğrenen bireyler yetiştirmek ümidiyle...

VİZYONUMUZ

Eğitimde özgün kişikli, bilimsel ve etik değerlere sahip çıkan tavrını koruyarak, çocuk ve eğitimle ilgili Malatya'da anaokulu anlayışına yeni bir soluk getirmek.  Eğitimde kalite ve başarılarıyla fark yaratan, bireyin kişilik ve karakterinin % 70 inin gelişip tamamlandığı altın yıllarını yaşayabileceği seçkin bir ortam hazırlamak.

Foto Galeri

Video