Malatya Merkez Düğün Salonları
Düğünler, hayatımızda sadece bir defa yaşayacağımız en özel ve en güzel günlerden birisidir. Bir anlamda yeni bir hayatın başlangıcıdır.

Malatya Merkez Düğün Salonları

Düğünler, hayatımızda sadece bir defa yaşayacağımız en özel ve en güzel günlerden birisidir. Bir anlamda yeni bir hayatın başlangıcıdır.

Düğünler, hayatımızda sadece bir defa yaşayacağımız en özel ve en güzel günlerden birisidir. Bir anlamda yeni bir hayatın başlangıcıdır. Bu güzel günde hepimizin misafirlerimizi ve sevdiklerimizi ağırlayacağımız bu günde Düğün günü için her şeyi en ince ayrıntısına kadar detaylı bir şekilde düşünürüz. Bunların içerinde en önemli unsur elbetteki Düğün merasimini gerçekleştireceğimiz düğün salonu seçimidir. Malatya’da yaşıyorsanız ya da düğününüzü Malatya’da yapmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız Malatya düğün salonları listesine bir göz atabilirsiniz.


Malatya Düğün Salonları
Düğününüzü Malatya’da yapacaksanız erkenden bir düğün salonu için karar vermeye başlamalısınız. Biz, sizi ayrı ayrı salonları inceleme zahmetinden kurtarmak için Malatya düğün salonları listesi hazırladık. Bu listeden size uygun düğün salonunu seçebilir ve görüşmeye gidebilirsiniz.
 

Altınyunus Düğün Salonu

1942 yılından bugüne yaklaşık 4 nesile hizmet veren kuruluşumuz, bu süreç içerisinde Malatyalı hemşehrilerimize olduğu kadar, misafirlerine ve cumhurbaşkanlarına, başbakanlara, bakanlara, devlet erkanına ( İsmet İnönü, Rauf Denktaş, Turgut Özal) hizmet vermiş, kalitesini ve hizmetlerini hep enüst düzeyde tutarak Malatya’da ve Türkiye’de marka haline gelmiştir.
400 ve 1000 kişilik, özel giydirmeli sandalye ve masa, klima, özel ses sistemli, salonumuzda yıl boyu hizmetinizdeyiz.

Grup yemekleri, balo ve özel geceler, düğün, nişan, kına toplantı ve organizasyonlar.
Yazlık restaurant 150 ve 1500 kişilik çardak, 500 kişilik bahçe, 1200 kişilik açık salonumuzla hizmetinizdeyiz.Grup yemekleri, balo ve özel geceler, düğün, nişan, kına toplantı ve organizasyonlar.

Adres : Elazığ Yolu 4. Km Malatya Telefon :  0422 311 51 56

Sultan Sarayı Düğün ve Mevlit Salonu

Malatya Sultan Sarayı Düğün Salonu kurulduğu günden bu yana ev sahipliği yaptığı tüm organizasyonlarda, ilk günkü heyecan ile hizmetlerini sürdürmektedir.  Kaliteyi ve Müşteri Memnuniyetini, organizasyonların öncelikli ilkesi olarak benimseyen Sultan Sarayı , daha iyi ve profesyonel hizmet arayışı için konusunda uzman ahçılar ve deneyimli servis elemanları ile beraber çalışmaktadır.

Özel Günlerinizde 2 katlı ve 2000 kişilik klimalı salonumuz ile sizi ve  değerli konuklarınızı en iyi ve konforlu bir biçimde  ağırlamak bizim için işten öte bir borçtur.   Çünkü Sizin Misafiriniz Bizim Misafirimizdir.

Adres : Akpınar Mah. Matim Karşısı Barbaros İlköğretim Okulu Yanı Battalgazi / Malatya

Telefon :  0422 322 83 63 - 0539 233 18 99

 

Tektaş Düğün Sarayı ve Kır Düğünü

Malatya Tektaş Düğün Salonu ve Kır Düğünü, Kapalı düğün salonu ve kır düğünü bahçesi, mevlüt veya canlı müzik seçeneği en özel gününüzde yanınızda. 

Adres : Elazığ Yolu 3. Km ( Yimpaş Karşısı ) Malatya

Telefon : 0422 311 46 46 - 0546 487 84 44

 

Malatya Düğün Salonları Listesine Ulaşmak Tıklayın

PAYLAŞ: